Noutăți la Semperit: Anvelopa RUNNER T2 445/45 R 19.5 pentru remorci pentru înălțime interioară maximă în compartimentul de încărcare

Pentru transportul de volume mari care necesită o înălțime interioară de încărcare de trei metri în remorcă, Semperit oferă o nouă anvelopă cu secțiune mediană joasă, RUNNER T2 445/45 R 19.5”. Noile anvelope pentru remorci cu performanțe crescute de randament kilometric au fost concepute pentru o încărcare de 9 tone pe axă și sunt destinate atât curselor regionale, cât și traseelor pe distanțe mari.

Nou în gama de produse Semperit, RUNNER T2 445/45 R 19.5 pentru transportul de volume mari. 

Recent lansata familie Semperit RUNNER a obținut un răspuns foarte pozitiv de la companiile de transport care apreciază calitatea și care acordă o mare importanță unui raport calitate-preț atractiv. Semperit își extinde acum gama variată de anvelope pentru camioane cu gama de anvelope pentru remorci, prin seria RUNNER T2 la dimensiunea 445/45 R 19.5“.
Această dimensiune de anvelope este deosebit de interesantă pentru așa-numitele megatrailere, semiremorci care oferă un volum de încărcare de până la 100 m³ și necesită o înălțime redusă a platformei pentru a îndeplini standardele obligatorii privind înălțimea totală permisă a vehiculului.

Într-o industrie unde eficiența reprezintă permanent o prioritate, RUNNER T2 este un produs de top, cu diametrul său redus și randamentul său ridicat.   

 

Profilul optimizat al anvelopei cu un umăr întărit, noul design al benzii de rulare și noul amestec de cauciuc dezvoltat pentru RUNNER T2 contribuie la un rulaj ridicat cu rezistență optimizată la rulare. Acest lucru este confirmat și de eticheta UE cu valoarea „B” pentru eficiența consumului de combustibil. Anvelopa este de asemenea marcată ca fiind o anvelopă M+S și îndeplinește cerințele legale pentru utilizarea în condiții de iarnă.
Datorită designului robust al carcasei, Semperit RUNNER T2 445/45 R 19.5 poate fi reșapat și reprezintă astfel o soluție sustenabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor, chiar și dincolo de durata de viață a primei anvelope.

Contact
Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Romania

Avram Imbroane, nr.9

300129 Timișoara, România

+40 356 404-200

Semperit. O marcă a grupului Continental.