Semperit Runner D2 primește premiul Red Dot-Design pentru design excepțional

Hanovra, 30 martie 2016

Un juriu internațional format din specialiști a distins cu renumitul premiu Red Dot-Design anvelopele pentru puntea motrice Semperit Runner D2 de dimensiunea 315/80 R22.5, pentru înalta calitate a designului lor.

Premiul confirmă calitatea tehnică a anvelopei, calitate care se reflectă în designul ei. Runner D2 oferă, datorită suprafeței de rulare îmbunătățite și profilului compact, un consum de combustibil redus chiar şi la un kilometraj ridicat.

În vara anului precedent, acesta a fost parte din ofensiva de produse a Semperit, iar în prezent Semperit Runner D2 primește premiul Red Dot-Design recunoscut pe plan internațional. Din cele aproximativ 17.000 de candidaturi, anvelopa cu dimensiunea 315/80 R22.5 s-a remarcat la categoria design de produs. „Prin această distincție, juriul, format din experți în design din întreaga lume, recunoaște designul excepțional și înalta calitate a designului anvelopei“, susţine Daniel Gainza, Director de marketing al departamentului anvelope pentru camioane EMEA al Continental Reifen Deutschland GmbH, din portofoliul căruia face parte marca Semperit.


Înaltă calitate în designul anvelopelor

La evaluarea de către jurații Red Dot, Semperit Runner D2 a primit punctaj mare la categoriile funcționalitate, grad de inovare și ergonomie.


„Mulțumim designerilor noștri de anvelope, care fac față în mod constant provocării de a ilustra calitatea tehnică a anvelopelor Runner într-o imagine specifică Semperit. Premiul Red Dot-Design este de asemenea o distincție pentru ceea ce ne-am propus, pentru că, în ciuda presiunii impuse de prețpe piața de anvelope pentru vehicule utilitare, am reușit să conducem spre viitor povestea de succes a mărcii tradiționale Semperit cu familia modernă Runner și un portofoliu de anvelope nou“, explică Daniel Gainza.

Anvelopa pentru puntea motrice Semperit Runner D2 primește premiul Red Dot Design pentru designul său excepțional și înalta calitate a designului.

Anvelope durabile pentru puntea motrice

Semperit Runner D2 a fost dezvoltat pentru traficul combinat regional și la mare distanță și asigură, mulțumită suprafeței de rulare îmbunătățite și profilului compact („Void Optimized Pattern“), o durabilitate ridicată și o economie de combustibil optimă. Datorită noului amestec de cauciuc dezvoltat, anvelopa pentru puntea motrică are un potențial de reducere a costurilor prin consumul redus de combustibil. Prin armătura întărită din carcasă, anvelopa poate susține în mod optim sarcini alternative. La fel ca toate anvelopele Semperit, și anvelopa Runner D2 se bazează pe o carcasă reșapabilă.

Contact
Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Romania

Avram Imbroane, nr.9

300129 Timișoara, România

+40 356 404-200

Semperit. O marcă a grupului Continental.