Știri

Noutăți la Semperit: Anvelopa RUNNER T2 445/45 R 19.5 pentru remorci pentru înălțime interioară maximă în compartimentul de încărcare

Pentru transportul de volume mari care necesită o înălțime interioară de încărcare de trei metri în remorcă, Semperit oferă o nouă anvelopă cu secțiune mediană joasă, RUNNER T2 445/45 R 19.5”. Noile anvelope pentru remorci cu performanțe crescute de randament kilometric au fost concepute pentru o încărcare de 9 tone pe axă și sunt destinate atât curselor regionale, cât și traseelor pe distanțe mari.

Mai multe

Semperit sărbătoreşte jubileul de 110 ani

În cadrul unui eveniment desfăşurat pe durata a două zile la Viena, Semperit marchează, odată cu înnoirea întregului său portofoliu de anvelope pentru camioane, lansarea în viitor a mărcii şi serbează în acelaşi timp a 110-a aniversare a mărcii Semperit.

Mai multe

Semperit extinde familia de anvelope cu rezistență ridicată la uzură Runner

După introducerea pe piață încununată de succes de anul trecut, Semperit prezintă încă o adiție la noua sa familie de anvelope Runner.

Mai multe

Semperit Runner D2 primește premiul Red Dot-Design pentru design excepțional

The Semperit Runner D2 drive axle tire receives the Red Dot Design Award

Un juriu internațional format din specialiști a distins cu renumitul premiu Red Dot-Design anvelopele pentru puntea motrice Semperit Runner D2 de dimensiunea 315/80 R22.5, pentru înalta calitate a designului lor.

Mai multe
Contact
Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Romania

Avram Imbroane, nr.9

300129 Timișoara, România

+40 356 404-200

Semperit. O marcă a grupului Continental.