Semperit SPEED-GRIP 5 „Foarte recomandat”

Hanovra, octombrie 2022 - Principalele cluburi de automobilism din Germania, Austria și Elveția i-au acordat anvelopei SPEED-GRIP 5 calificativul „foarte recomandat” la testul pe anvelope de iarnă 2022. Specialistul Semperit pentru sezonul rece a impresionat în special în categoriile cheie în materie de sustenabilitate, și anume consumul de combustibil și uzura.

Semperit__SPEED-GRIP-5__TestResult__185-65-R15__ADAC-09-2022__DE

Datorită performanței sale bune în cadrul testelor, SPEED-GRIP 5 și-a asigurat un loc pe podiumul cluburilor de automobilism. Experții nu au indicat nicio slăbiciune și au lăudat echilibrul și punctele forte ale anvelopei pe toate suprafețele, precum și uzura sa foarte scăzută. În ceea ce privește consumul de combustibil, anvelopa a obținut cel mai bun calificativ dintre anvelopele testate la dimensiunea 185/65 R15.

În procesul de dezvoltare a anvelopei SPEED-GRIP 5, Semperit a acordat atenție specială proprietăților care conferă siguranță pe timpul iernii și performanței eficiente pe carosabil uscat. Scobiturile pentru zăpadă din canelurile benzii de rulare și marginile aderente asigură manevrabilitate superioară pe zăpadă. Tracțiunea este susținută de profilul benzii de rulare Structura în formă de V a benzii de rulare dislocă apa și zăpada, asigurând un bun control pe carosabilul umed și alunecos.
 

se_speed_grip_5_visual_couple
semperit__speed-grip-5__productpicture__30

SPEED-GRIP 5 - “bine” la testul realizat de Auto Bild pe anvelope de iarnă

Specialiștii în teste de la Auto Bild au fost impresionați și de expertul Semperit pe timpul iernii. SPEED-GRIP 5 a ajuns în finala concursului la care au participat 56 de candidați și, în final, a primit calificativul „bun”. Experții în teste au lăudat distanțele scurte de frânare ale anvelopei și manevrabilitatea preciză pe gheață și pe zăpadă, precum și performanța sa solidă la acvaplanare și rezistența scăzută la rulare.

„Cu SPEED-GRIP 5, dezvoltatorii noștri au proiectat o anvelopă cu adevărat versatilă,” spune Natalia Kohls, manager de produse de iarnă și all-season pentru Semperit. „Suntem foarte mândri că acest lucru a fost confirmat încă o dată de o parte neutră în cadrul celor mai importante teste pe anvelopele de iarnă din Germania, Austria și Elveția.”

Semperit SPEED-GRIP 5 este disponibil pentru comercializare într-o gamă largă de dimensiuni, de la 14 până la 20 de inch.

Contact


Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane nr.9,
300129, Timișoara.

+40 356 404 200

+40 356 404 371

Semperit. O marcă a grupului Continental.